După ce a învins sâmbăta trecută pe CSM Sighișoara într-un meci amical, Minaur a reușit să treacă în această după-amiază și de Universitatea Cluj-Napoca, în al doilea și ultimul amical al iernii. Băimărenii s-au impus cu 36-32 (15-16), având o repriză a doua mult mai bună, în care au marcat de 20 de ori. La echipa noastră au revenit și cei doi sportivi care au participat cu selecționata României la turneul final european, adică Nagy și Cumpănici, precum și Botea și Iavnovic, care au fost bolnavi. Încă Al-Khafadji este la la Cupa Asiei, unde evoluează pentru naționala Irakului.

Pentru băimăreni urmează antrenamente în oraș, apoi, pe 2 februarie, primul meci oficial, în Liga Zimbrilor, deplasare la Buzău.

Minaur în meciul de la Cluj: Anton Terekhov (16 intervenții), Armando Kiss (o intervenție) – Milan Kotrc 8, Tudor Botea 6, Robert Nagy 6, Gabriel Cumpănici 4, Erik Pop 3, Stevan Vujovic 2, Nikola Ivanovic 2, Artem Kozakevych 2, Tomas Cip 1, Viorel Fotache 1, Vlad Pop 1. Antrenori: Alexandru Sabou, Mihai Bușecan, Ionuț Irimuș.

Sursa text și foto: csminaur.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.