CS Minaur a pierdut, în această seară, în Sala polivalentă ”Lascăr Pană” din Baia Mare, meciul cu Steaua București: 24-31 (9-11). O partidă din etapa a 13-a a Ligii Zimbrilor. A fost un joc în devans, întrucât Minaur va juca sâmbătă în EHF European Cup, la Belgrad, cu Partizan, prima manșă din turul III al competiției.

Băimărenii n-au reușit ce și-au propus în acest joc, și anume o victorie și urcarea pe locul 3 în clasament. Prima parte a jocului a fost una echilibrată, însă în care s-a ratat și foarte mult, de ambele părți. Minaur a condus cu 2-1 (min. 3), pentru ca 10 minute mai târziu scorul să fie 2-3. A egalat la 3 (min. 15), apoi a și condus 7-6 (min. 22), pentru ca la cabine să se intre cu 9-11. Imediat după reluare, Steaua s-a desprins la patru goluri: 9-13 (32), iar mai apoi și-a mărit avantajul pe măsura trecerii timpului. Steaua, cu portarul Ionuț Iancu în mare formă, s-a impus la final cu 31-24 și își păstrează locul pe podiumul Ligii Zimbrilor.

  • Aruncări de la 7m: 7-2 (transformate: 3-2; au ratat: Kotrc, Bera, Vujic, Căbuț). Minute de eliminare: 0-6
  • CS Minaur: Anton Terekhov (10 intervenții), Barna Buzogany – Călin Căbuț 5 (unul din 7m), Stefan Vujic 4 (2 din 7m), Ștefan Huta 3, Milan Kotrc 3, Daniel Bera 3, Andrei Buzle 2, Tudor Buguleț 2, Robert Nagy 1, Stevan Vujovic 1, Gabriel Massuca Teca, Tomas Cip, Mihai Bușecan, Anderson Mollino da Silva. Nu a jucat: Mihai Dobra. Antrenor: Alexandru Sabou.
  • Steaua București: Ionuț Iancu (14 intervenții, a apărat și 2 de 7m), Tudor Stănescu (a apărat un 7m) – Andrei Mihalcea 9 (2 din 7m), Dragoș Hanțaru 6, Nemanja Grbovic 5, Ionuț Georgescu 4, Ciprian Șandru 3, Milan Popovic 2, Krsto Milosevic 1, Sabin Constantina 1, Gabriel Burlacu, Yuri Pop, Martin Johansson, Alexandru Căpățînă, Sergiu Olaru, Ramon Șomlea. Antrenori: Ovidiu Mihăilă și Ștefan Laufceac.

În urma acestui rezultat CS Minaur rămâne pe locul 4 în clasament.

Sursă informații și foto: csminaur.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.