A început azi la Sfântu Gheorghe al doilea turneu contând pentru sezonul 2020/2021 de Liga Zimbrilor. Doar că două dintre cele 16 echipe au anunțat că nu vor participa, din cauza numărului mare de jucători depistați pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre Magnum Botoșani și CSM Bacău.

În compania celor de la CS Magnum Botoșani trebuia CS Minaur Baia Mare să joace azi, în prima zi din al doilea turneu programat la Sfântul Gheorghe. Un turneu ca un adevărat tur de forță, dat fiind că din 4 până în 11 octombrie sunt programate șase etape din sezonul 2020/2021. Doar că CS Magnum Botoșani și CSM Bacău nu s-au prezentat la turneu din cauza numărului mare de jucători care au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

În consecință, băimărenii debutează în al doilea turneu din Liga Zimbrilor mâine, când – de la ora 16.30 (în direct pe tvr.frh.ro) – vor evolua în compania CSM Reșița. Miercuri, 7 octombrie, CS Minaur întâlnește CSM București, de la 18.25, în direct pe TVR1. În 8 octombrie (joi), de la ora 18.25, adversarii băimărenilor sunt cei de la Dobrogea Sud Constanța, meci transmis de TVR 1. În a opta etapă, sâmbătă, 10 octombrie, Dunărea Călărași – CS Minaur Baia Mare se joacă de la 19.15, meci transmis de tvr.frh.ro. Ultimul joc pentru băimăreni în acest turneu este programat duminică, 11 octombrie, de la ora 11.00, în direct pe TVR 2, în compania CSM Focșani.

După primul turneu, CS Minaur Baia Mare are maximum de puncte.

Programul complet, rezultate la zi și clasament actualizat, toate sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.