Două victorii la “masa verde” (cu Botoșani și Focșani), o victorie (cu Reșița) și trei înfrângeri (cu CSM București, Dobrogea Sud Constanța și Dunărea Călărași), acesta este bilanțul echipei CS Minaur Baia Mare la cel de-al doilea turneu de la Sf. Gheorghe.

Etapele 4-9 din Liga Zimbrilor au fost programate, sub formă de turneu, la Sfântu Gheorghe. Un turneu pe care Minaur l-a început cu o listă de 10 jucători indisponibili, un turneu la care două echipe (Magnum Botoșani și CSM Bacău) nu au participat din cauza numărului mare de sportivi depistați pozitivi la testul pentru noul coronavirus și, în fine, un turneu de la care o a treia echipă (CSM Focșani) a fost exclusă din cauza nerespectării Protocolului medical de organizare și desfășurare a competițiilor de handbal.

Dar să revenim la jocul de azi pe care Minaur l-a disputat în compania celor de la Dunărea Călărași. Un joc contând pentru a opta etapă și început într-o notă optimistă pentru băimăreni, date fiind cele cinci nume noi apărute pe raportul de joc în dreptul Minaurului: Nagy, Buzle, Cristescu, Kotrc și Dobra. Dar optimismul s-a rarefiat până la dispariție, Minaur fiind condusă azi chiar și cu 11 goluri (28-17, min. 48), partida fiind câștigată de cei din Călărași la scorul de 32-23.

AHC Dunărea Călărași – CS Minaur Baia Mare 32-23 (14-12)
Aruncări de la 7m: 3-5 (transformare: 2-5; a ratat Broască). Minute de eliminare: 6-8
AHC Dunărea: Rusu (1 gol), Padasinau, Crăciunescu – Yousefinezhad 6, G. Bujor 5, Broască 5 (1 din 7m), Dospinescu 4 (1), Soare 4, Drăgan 3, Dumitru 2, Hanțaru 2, M. Bujor, Panait, Păunescu, Costea, Karibov. Antrenori: Gabriel Armanu și Eremia Pîrîianu.
CS Minaur: Ciobanu, Buzogany – Bera 5, Csepreghi 5 (5), Căbuț 4, Buzle 3, Haiduc 2, Cip 1, Araujo 1, Dobra 1, Cristescu 1, Nagy, Ramba, Skrobic, Kotrc, Bușecan. Antrenori: Adrian Petrea, Alexandru Sabou.

Cu jocul de azi, al doilea turneu de la Sfântu Gheorghe s-a terminat pentru băimăreni. Un turneu care a adus pentru CS Minaur două victorii obținute la ”masa verde” (cu Botoșani și Focșani), o victorie (cu Reșița) și trei înfrângeri (cu CSM București, Dobrogea Sud Constanța și Dunărea Călărași).

Clasamentul și rezultatele la zi sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.