CS Minaur Baia Mare joacă mâine împotriva echipei CSM Alexandria în a cincea etapă din Liga Zimbrilor. Gazdele au poftă de încă trei puncte, oaspeții încă nu au niciunul…

În etapa 5 a Ligii Zimbrilor, în Baia Mare vine CSM Alexandria pentru o întâlnire cu CS Minaur.

În etapa precedentă, băimărenii s-au impus cu 31-26 la CSM Vaslui. Gruparea din Alexandria a pierdut cu 26-34 meciul de pe propriul teren disputat în compania bucureștenilor de la Dinamo. Și dacă băimărenii au făcut un singur pas greșit până acum în Liga Zimbrilor (în chiar prima etapă, la Dinamo București), nou promovata CSM Alexandria contabilizează deocamdată un eșec după altul. CS Minaur are 9 puncte și ocupă locul 5 în clasament. La egalitate de puncte cu HC Dobrogea Sud și Steaua București, ocupantele locurilor 3 și 4. CSM Alexandria este una dintre cele trei grupări fără puncte după patru etape și deține poziția 13 de ierarhie.

Meciul dintre CS Minaur Baia Mare și CSM Alexandria are loc mâine, de la ora 11.00. Un bilet costă 30 de lei și poate fi procurat de la casa Sălii polivalente ”Lascăr Pană” cu două ore înainte de startul partidei.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit Ovi Dragomir)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.