Politehnica Timișoara și CS Minaur Baia Mare se vor afla mâine față în față, având același obiectiv: victoria. Primii pentru a scăpa de barajul pentru evitarea retrogradării. Cei din urmă pentru a urca pe podium. Un joc de care pe care.

CS Minaur joacă în deplasare la SCM Politehnica Timișoara meciul din etapa 22 a Ligii Zimbrilor. Băimărenii au 46 de puncte și sunt pe locul 5 în clasament după 20 de meciuri disputate. La doar două puncte distanță de podium. Bănățenii au adunat în cele 21 de jocuri 16 puncte și sunt pe poziția 12 în ierarhia Ligii Zimbrilor.

Așa că mâine, pe semicercurile Sălii ”Constantin Jude” din Timișoara, lupta pentru victorie se anunță a fi una acerbă. Oaspeții vizează succesul pentru a urca pe podiumul momentului. Gazdele au nevoie de puncte pentru a scăpa de apele amenințătoare ale luptei pentru evitarea retrogradării.

Ecuația partidei din etapa 22 este complicată și de recentul rezultat al Politehnicii, aceasta învingând fără drept de apel (34-26) echipa Steaua București (locul 3, 49 de puncte) într-o restanță din etapa 20. Jocul a avut loc în 23 martie.

Și confruntarea din tur dintre Baia Mare și Timișoara a fost una aprig disputată. Victoria a revenit gazdelor cu 32-32 (15-13). Daniel Bera cu 7 goluri pentru CS Minaur și Marius Sadoveac cu 10 pentru Politehnica au fost atunci principalii marcatori pentru echipele lor.

Site-ul oficial al echipei băimărene a anunțat că internaționalul Andrei Buzle rămâne indisponibil din cauza unei mai vechi accidentări la umărul stâng. ”Conducerea clubului Minaur speră ca acesta să nu fie nevoit să recurgă la o intervenție chirurgicală, caz în care nu-l va mai putea folosi deloc în acest sezon și cine știe cât ar fi și perioada de refacere”, menționează sursa citată.

Partida dintre Politehnica și CS Minaur se dispută sâmbătă, 26 martie, de la ora 11.00. Este transmisă în direct de TVR 2. (G.D.)

Rezultatele la zi și clasamentul, aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Ovi Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Zimbrilor | Victorie cu emoții pentru CS Minaur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.