Două echipe care mai visează înainte cu trei etape de finalul campionatului se întâlnesc mâine pe semicercurile din Sala sporturilor ”Lascăr Pană”. CS Minaur, care mai speră la argint. Și CSM Focșani, care mai visează… european.

CS Minaur, la două puncte distanță de argint

Duminică, 9 aprilie, de la ora 17.30, CS Minaur joacă acasă în compania echipei CSM Focșani. În cadrul etapei 24 din Liga Zimbrilor. Băimărenii abordează partida de mâine după victoria milimetrică de la CSM Odorheiu Secuiesc din etapa precedentă: 31-30 (17-10). CSM Focșani a terminat la egalitate întâlnirea cu CSM Oradea: 32-32 (11-14).

Cu 52 de puncte, CS Minaur este pe locul 3 în clasament și mai are speranțe de argint. CSM Constanța ocupă locul secund, având cu două puncte mai mult. Locul 1 a fost deja premiat, Dinamo fiind campioana României. Pentru a 19-a oară. Constanța și Dinamo se întâlnesc azi, de la ora 19.00, în joc transmis în direct de Pro Arena.

În etapa 25, CS Minaur va evolua în deplasare la Steaua (locul 4) în 19 aprilie, de la 15.45 (meci transmis de Pro Arena), pentru ca în ultima etapă în Baia Mare să vină CSM Oradea (locul 13). Constanța merge la Timișoara (locul 12) etapa viitoare și încheie acasă campionatul în compania grupării din Odorheiul Secuiesc (locul 14).

CSM Focșani, trage cu ochiul spre Europa

Revenind la runda din acest final de săptămână, echipa din Focșani mai poate nutri ambiții de cupe europene. Adversarii de mâine ai băimărenilor sunt pe locul 5 cu 41 de puncte, la două puncte în spatele steliștilor. România are alocate patru locuri pentru sezonul viitor continental.

Așa că meciul dintre Baia Mare și Focșani conține ”germenele” de spectacol, dat fiind că niciuna dintre echipe nu poate face vreun pas greșit dacă dorește să își mențină visul viu.
În meciul tur, băimărenii au obținut victoria cu 24-22 (15-10) în detrimentul celor din Focșani.

Meciul dintre Baia Mare și Focșani va fi transmis în direct de Pro Arena. Biletele pot fi cumpărate în ziua meciului de la Sala sporturilor ”Lascăr Pană”, începând cu ora 16.00. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Zimbrilor | Victorie pentru CS Minaur la Odorhei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.