În urma testării efectuate ieri, niciun alt caz de COVID-19 nu a mai fost depistat în rândul echipei de handbal masculin CS Minaur Baia Mare. Dintre cei șapte jucători inițial depistați pozitiv la testare, șase sunt acasă în izolare, iar Robert Nagy se pare că va fi astăzi externat, după cum anunță site-ul oficial al clubului.

Așa după cum a anunțat în 28 septembrie site-ul oficial al CS Minaur Baia Mare, șapte jucători de la echipa de handbal masculin au fost diagnosticați cu COVID-19. Este vorba despre Călin Căbuț, Robert Nagy, Albert Cristescu, Andrei Buzle, Milan Kotrc, Mihai Dobra și Paul Oargă. Dintre aceștia, șase au plecat acasă, unde vor sta în izolare; doar Robert Nagy a rămas pentru investigații suplimentare, dar se pare că va pleca și el acasă miercuri, informează minaur.ro.

În urma testării suplimentare efectuate ieri, ”niciunul dintre ceilalți sportivi, tehnicieni sau membri ai staff-ului administrativ nu a ieșit pozitiv”, precizează aceeași sursă.

În perioada 4-11 octombrie, la Sfântu Gheorghe, este programat al doilea turneu din Liga Zimbrilor, când urmează să se dispute etapele 4-9.

Programul echipei băimărene

Etapa 4 – duminică, 4 octombrie, ora 11.00: CS Magnum Botoșani – CS Minaur Baia Mare
Etapa 5 – luni, 5 octombrie, ora 16.30: CS Minaur Baia Mare – CSM Reșița
Etapa 6 – miercuri, 7 octombrie, ora 18.25 (TVR 1): CSM București – CS Minaur Baia Mare
Etapa 7 – joi, 8 octombrie, ora 18.25 (TVR 1): CS Minaur Baia Mare – AHC Dobrogea Sud
Etapa 8 – sâmbătă, 10 octombrie, ora 19.15: AHC Dunărea Călărași – CS Minaur Baia Mare
Etapa 9 – duminică, 11 octombrie, ora 11.00 (TVR 2): CS Minaur Baia Mare – CSM Focșani 2007

După primele trei etape, Minaur ocupă locul 4 în clasament, cu maximum de puncte, la egalitate cu AHC Dobrogea Sud (locul 1), CSM București (locul 2) și Dinamo București (locul 3).

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Zimbrilor | 7 jucători de la Minaur, infectați cu noul coronavirus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.