Etapele 14 și 15 din Liga Zimbrilor sunt ultimele programate în acest an. Meciurile au loc în 22 și 23 decembrie, la Sfântu Gheorghe.

În etapa precedentă, CS Minaur a pierdut cu 23-28 partida cu liderul Ligii Zimbrilor, Dinamo București. Cele 25 de puncte adunate în opt victorii și un egal din 13 jocuri disputate plasează echipa din Baia Mare pe a cincea poziție de clasament (la opt puncte distanță de lider).

Mâine, de la ora 15.45, CS Minaur întâlnește CSU Suceava. O echipă care a obținut puncte din trei victorii și două egaluri. Cu 11 puncte, adversara de mâine a băimărenilor este pe locul 13.

Miercuri, de la ora 16.30, în joc transmis în direct de TVR 2, CS Minaur se confruntă cu AHC Potaissa Turda. O echipă care a adunat 33 de puncte (în 11 victorii) și care este pe locul 2 în clasamentul momentului. În plus, turdenii au la această oră cel mai prolific atac din Liga Zimbrilor, cu 397 de goluri înscrise.

Lotul cu care a făcut deplasarea echipa noastră, conform site-ului CS Minaur: Ciobanu, Pop – Căbuț, Kotrc, Cip, Skrobic, de Araujo, Csepreghi, de Toledo, Buzle, Ramba, Nagy, Cristescu, Haiduc, Dobra, Bușecan. Antrenori: Adrian Petrea și Alexandru Sabou.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit foto: Alex Nicodim)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.