CS Minaur evoluează mâine în deplasare la CSM Odorheiu Secuiesc. Echipă care nu a savurat în acest sezon decât o victorie. În consecință, planurile sunt clar de trei puncte pentru băimăreni. Care sunt la două puncte distanță de CSM Constanța, ocupanta locului 2.

Cu CSM Odorheiu Secuiesc are întâlnire în deplasareCS Minaur Baia Mare mâine, de la ora 18.00. Meciul face parte din a 23-a etapă a Ligii Zimbrilor.

Băimărenii vin după o victorie cu 33-31 repurtată pe propriul teren în compania timișorenilor de la Politehnica. Gazdele au pierdut cu 26-30 meciul disputat în etapa 22 la CSM Oradea. De altfel echipa din Odorheiu Secuiesc nu a strâns decât 4 puncte, cu care este pe penultimul loc. Adversarii băimărenilor au bifat o singură victorie în acest sezon: în etapa 9, acasă, cu CSM Oradea. Și au mai obținut un punct din egalul cu CSM Focșani, înregistrat în deplasare, în etapa 20.

Cu 49 de puncte, CS Minaur este pe locul 3 în clasament. La două puncte depărtare de CSM Constanța. Așadar speranțele de argint mai stau în picioare… În această etapă, echipa de pe litoral joacă în deplasare la Buzău (locul 9) în 1 aprilie, de la 15.45, meci transmis de Pro Arena.

În tur, în confruntarea Baia Mare vs Odorheiu Secuiesc, victoria a fost a handbaliștilor antrenați de Alexandru Sabou. Care s-au impus cu 32-27 (16-13). Călin Căbuț cu 8 goluri pentru Baia Mare și Feliciano Nunes Couveiro cu 5 pentru Odorheiu Secuiesc au fost golgeterii echipelor lor la acea oră. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit, Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Zimbrilor | Încă trei puncte pentru CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.