Cu 26-23 (11-11) a învins-o, astăzi, CS Minaur pe Steaua în București. În etapa cu numărul 25 din Liga Zimbrilor. În urma acestui rezultat Minaur și-a consolidat poziția a doua în clasament, adunând 58 de puncte. Băimărenii au obținut o victorie de apreciat, mai cu seamă că în ultimele două minute au evoluat cu doi jucători eliminați.

Urmăritoarea băimărenilor, CSM Constanța, echipa de pe locul 3, avea 54 de puncte înaintea acestei etape, însă ”marinarii” joacă azi, de la ora 18, în deplasare la Politehnica Timișoara, echipă aflată pe locul 12. În cazul în care Constanța învinge la Timișoara, Minaur va ave a un punct mai mult decât echipa de la malul mării, iar lupta pentru locul 2 se va da în ultima etapă. În care CS Minaur o va întâlni acasă pe CSM Oradea, penultima clasată, iar CSM Constanța va juca tot acasă cu CSM Odorhei, gruparea de pe ultimul loc.

Cum și băimărenii și constănțenii au adversari care nu le pot provoca surprize în ultima etapă, CS Minaur ar urma să fie vicecampioană. Ca anul trecut.

Etapa 26 din Liga Zimbrilor, ultima, se va desfășura în 6 mai. (T.V.S.)

Sursa foto: Facebook / Steaua București

CITEȘTE ȘI: Handbal – Liga Zimbrilor | Stefan Vujic și-a prelungit contractul cu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.