Cu prilejul etapei a zecea din Liga Zimbrilor, programată mâine, la Sfântu Gheorghe, CS Minaur Baia Mare ar fi trebuit să întâlnească SCM Politehnica Timișoara. Partida, însă, nu va mai avea loc ”pentru că echipa bănățeană a fost oprită de la joc de DSP Timiș”, informează CS Minaur.

Echipa din Baia Mare a pornit în această dimineață spre Sfântu Gheorghe, dar a fost informată de oficialii Federației Române de Handbal că jocul din etapa a zecea, planificată pentru mâine, la Sfântu Gheorghe, în compania SCM Politehnica Timișoara, nu va mai avea loc, așa că a făcut cale întoarsă (ajunsese până la Mesteacăn).

”În urma testării întregului lot și a staff-urilor tehnic și administrativ al secției de handbal a SCM Timișoara, înaintea deplasării în turneul de la Sfântu Gheorghe, un jucător a fost depistat pozitiv la testul COVID. DSP Timiș a început ancheta epidemiologică și, ca o primă măsură, a recomandat sistarea participării în competiție, vreme de șapte zile, după care se va face o retestare a întregului lot de jucători și a staff-ului tehnic”, informează clubul timișorean, citat de minaur.ro.

SCM Politehnica Timișoara este al treilea adversar (după CS Magnum Botoșani și CSM Focșani 2007) cu care CS Minaur Baia Mare ar fi trebuit să joace în Liga Zimbrilor, dar confruntările din teren au fost făcute imposibile de testele pozitive la noul coronavirus depistate în rândul adversarilor.

Următoarea etapă din campionatul național de handbal masculin, a 11-a, este anunțată pentru 11 noiembrie.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare (credit foto: Alex Nicodim)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.