CS Minaur ar fi trebuit să evolueze mâine în compania CSM Bacău în joc contând pentru etapa 18 din Liga Zimbrilor. Echipa din Baia Mare, însă, nu se va prezenta.

”În urma testelor efectuate înaintea plecării echipei de handbal masculin a CS Minaur spre București, pentru jocul din etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor, șapte persoane din cadrul secției au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, iar DSP Maramureș a decis intrarea în izolare a tuturor jucătorilor echipei băimărene (de la trei cazuri în sus se impune izolarea). Implicit, Minaur nu se va putea prezenta la meciul din etapa a 18-a cu CSM Bacău, trimițând în acest sens o notificare către FR de Handbal, prin care se cere amânarea meciului.

Acest lucru este posibil deoarece echipa noastră a susținut vineri și sâmbăta trecută meciuri din EHF European Cup cu Donbas Mariupol, iar conform regulamentului FRH poate cere amânarea dacă a disputat în ultimele 14 zile meciuri de cupă europeană. Reprogramarea meciului va fi făcută de FR de Handbal, la o dată pe care o va decide, după expirarea perioadei în care jucătorii echipei noastre vor sta în izolare”, informează site-ul clubului băimărean.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare (credit foto Alex Nicodim)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.