Începe returul în Liga Zimbrilor. Etapele 16 și 17 se joacă miercuri și joi la Sfântu Gheorghe, acolo unde CS Minaur Baia Mare va evolua în compania grupărilor CSM Vaslui și ACS HC Buzău 2012.

Miercuri și joi se vor disputa la Sfântu Gheorghe primele două etape din returului Ligii Zimbrilor. Returul începe în 15 echipe, dat fiind că Dunărea Călărași s-a retras din competiție, iar rezultatele au fost anulate. CS Minaur este – după tur – pe locul 4 în clasament, cu 28 de puncte acumulate, fiind la 14 puncte în urma liderului CS Dinamo București.

În 3 februarie, de la 15.45, CS Minaur întâlnește CSM Vaslui. Pe locul 10 este prima adversară a băimărenilor din retur, având adunate 16 puncte. În tur, victoria a fost a celor de la CS Minaur, la scorul de 28-23. Joi, 4 februarie, de la 13.45, băimărenii se confruntă cu ACS HC Buzău 2012. Grupare care a terminat turul pe locul 9, având 17 puncte. În tur, băimărenii s-au impus cu 25-23.

Antrenorii Adrian Petrea și Alexandru Sabou au, însă, probleme de lot, patru jucători fiind accidentați, după cum anunță site-ul clubului: ”Alexandru Csepreghi și Jose Guilherme de Toledo au rupturi de ligamente, iar sezonul acesta s-a încheiat pentru ei. Apoi, Mihai Bușecan are o coastă fracturată, iar portarul Barna Buzogany se află în recuperare după operație”. Unul dintre jucătorii grupării băimărene, Erik Pop, a fost împrumutat la CSM Făgăraș până la finalul sezonului.

Programul complet al etapelor 16 și 17, precum și clasamentul și rezultatele la zi sunt disponibile aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit foto Alex Nicodim)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.