”Am amânat această postare, dar acum este timpul: de mâine încep un nou capitol, la o nouă echipă, antrenor cu portarii la CS Dinamo Handbal”, a dat vestea azi Răzvan Pop pe contul de socializare.

Băimăreanul Răzvan Pop (născut în 20 iunie 1985) a început handbalul la CSȘ 2 Baia Mare. Ca senior, în România a evoluat pentru Minaur Baia Mare, CSM București și Dinamo București. A jucat peste hotare în Italia, Danemarca și Germania.

Pentru o bună bucată de timp, a făcut parte din frumoasa poveste a Minaurului. Paradele sale în poarta echipei băimărene sunt imposibil de uitat. Așa cum nu poate fi trecută cu vederea nici pasiunea cu care a jucat mereu. Sau atașamentul față de simbolul Minaur.

În 5 mai, după ce CS Minaur Baia Mare a câștigat titlul de vicecampioană a României, Răzvan declara pentru site-ul clubului: ”Azi suntem fericiți și o să sărbătorim performanța asta, un fel de locul 1 în România, pentru că ceea ce înseamnă Dinamo e la alt etaj. Ne bucurăm cu toții și ne e bine că putem sărbători acasă, împreună cu publicul, care știe ce înseamnă Minaur, știe ce înseamnă performanța și știe ce s-a întâmplat tot anul acesta. A venit și momentul să mă retrag, a venit și ziua asta. În ultima vreme am fost în spate și am încercat să-i ajut cu experiența mea pe colegii mai tineri. Sunt mândru de ei!”

Azi, la distanță de doar câteva luni, Răzvan anunță: ”O nouă provocare alături de Xavier Pascual & CS Dinamo Handbal începe mâine!”

Succes, Kembo!

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CS Minaur Baia Mare, vicecampioana României în sezonul 2022/2023

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Zimbrilor | CS Minaur – vicecampioană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.