Se trage cortina peste acest sezon al Ligii Florilor, vineri și duminică fiind programate meciurile din ultima etapă de campionat. CS Minaur Baia Mare va juca în deplasare cu SCM Râmnicu Vâlcea, mâine, de la ora 17.30.

Vâlcencele vor încheia campionatul pe locul 6, indiferent de rezultat, în vreme ce băimărencele se vor clasa pe una dintre pozițiile 7, 8 sau 9. Depinde ce fac cu Vâlcea și ce vor isprăvi și alte competitoare.

CS Minaur, aflată pe locul 8 înaintea partidei de la Vâlcea, a avut un sezon încâlcit, împiedicat, cumva buimac, cum vreți a-i zice, ținând seama de așteptările publicului băimărean. Care erau mari. Și s-au dezumflat etapă cu etapă. Nu ne rămâne decât să nădăjduim că sezonul viitor va fi unul mai prietenos cu CS Minaur. Atâta doar că în sport nu ajunge doar să iubești ceea ce faci, ci și să încerci să fii cât mai bun. Altminteri se alege praful. Praf pe care ajungi să îl ștergi pe la mijlocul clasamentului. Dacă ai chef. Dacă nu, îl lași să te învelească, să-și facă alții griji pentru performanțe. (Tiberiu Sabo)

Sursa foto: CS Minaur

CITEȘTE ȘI: Handbal – Liga Florilor | CS Minaur, învinsă acasă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.