În a opta etapă din Liga Florilor, CS Minaur Baia Mare a întâlnit azi pe propriul teren SCM Râmnicu Vâlcea. Două adversare din poli diferiți de clasament. În ciuda acestui ”detaliu”, meciul a fost unul foarte disputat. Victoria a revenit echipei oaspete cu 33-34 (21-19).

Date fiind pozițiile diametral opuse din clasament (locul 12 pentru gazde, locul 2 pentru oaspete), meciul dintre Baia Mare și Râmnicu Vâlcea din etapa 8 de Liga Florilor începe cumva previzibil cu echipa din Râmnicu Vâlcea dictând tempo-ul jocului: 1-5 (min. 5). Acesta a fost, de altfel, cel mai mare avantaj pentru oaspete în partida de azi. Gazdele punctează de patru ori consecutiv și egalează la 5 în minutul 8. De la 8-8 (min. 11), CS Minaur trece în avantaj până în minutul 48, când e din nou egal. La 27. Răstimp în care băimărencele se desprind la maximum șase goluri: 18-12 (min. 23). Finalul partidei este intens disputat. Cu avantaje fragile pentru gazde sau scoruri de egalitate. În minutul 57, balanța se înclină din nou în favoarea SCM-ului: 31-32. Gazdele egalează, vâlcencele înscriu pentru 32-33 (min. 59), gazdele egalează din nou, dar tabela este închisă de Necula la 33-34.

CS Minaur: Pandzic (12 intervenții), Mihiș (1) – Pavlovic 9, Tănasie 7, Spugnini Santome 5, Vujovic 4, Vukajlovic 3, Popescu 2, Lundback 2, Terciu 1, Ujkic, Ianași, Mițicuș, Da Costa, Romaniuc, Țîrle.

SCM Râmnicu Vâlcea: Roch (9), Hosu (1), Neagu – Gogîrlă 7, Hagman 7, Ljepoja 5, Wolik 4, De Jong 4, Necula 3, Florică 2, Băcăoanu 1, Grigore 1, Mușat.

Este a șasea înfrângere pentru CS Minaur Baia Mare, care rămâne cu 6 puncte. În etapa a noua, handbalistele antrenate de Andrei Popescu au meci în deplasare la CSU Știința București. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit, Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Florilor | Meci greu pentru CS Minaur, cu echipa de pe locul 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.