CS Minaur va evolua mâine la Brăila, în compania echipei Dunărea. Joc care deschide etapa 15 din Liga Florilor. Din Brăila, băimărencele merg la Lubin, pentru confruntarea cu MKS Zaglebie din EHF European League.

CS Minaur joacă mâine în deplasare la Dunărea Brăila, în cadrul etapei 15 din Liga Florilor.
Băimărencele au bifat victorie în etapa 14, 34-27 pe propriul teren în compania echipei Măgura Cisnădie. Dunărea a jucat la Zalău și a pierdut partida cu 24-26. 21 de puncte a adunat CS Minaur în cele 14 jocuri din actualul sezon de Liga Florilor. Puncte care plasează Baia Mare pe locul 8 în clasament. Brăilencele au adunat 22 de puncte în 13 meciuri și sunt pe locul 6.

În tur, în Baia Mare, victoria a revenit echipei din Brăila cu 27-23. Fujita cu 7 goluri pentru CS Minaur și Kurtovic cu 9 pentru Dunărea erau principalele marcatoare.

Meciul de mâine dintre Brăila și Baia Mare se dispută de la ora 17.00 și va putea fi urmărit pe pagina de YouTube a clubului brăilean.

După acest joc, CS Minaur merge direct la Lubin (Polonia). Acolo unde va juca duminică, 13 februarie, de la ora 17.00, cu MKS Zaglebie, în EHF European League.

Clasamentul Ligii Florilor, aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Daniel Zoicaș)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Florilor | Victorie fără emoții pentru CS Minaur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.