CS Minaur s-a reunit luni și a început programul de pregătire pentru sezonul 2024/2025 din Liga Florilor. Șase jucătoare a transferat clubul băimărean pentru noul an competițional, Yuliya Dumanska fiind una dintre ele. Revine în Baia Mare de la Gloria Bistrița. ”Mă bucur că mă întorc acasă. Îmi doresc să cunosc cât mai repede fetele, să fim un grup unit și să creștem de la meci la meci. Să ne cunoaștem și să luptăm împreună pentru Baia Mare”, spune Yuliya pentru site-ul echipei.

Privind spre noul sezon de Liga Florilor din perspectiva ”mutărilor” operate de echipe pe piața transferurilor, noul portar al băimărencelor consideră că se poate întâmpla orice: ”Depinde mult și de noroc, iar eu îmi doresc acel noroc. Să ne clasăm mai sus, pentru că publicul este foarte fain aici în Baia Mare. Eu am mai jucat aici acum opt ani, a fost superfain și îmi doresc să avem din nou susținerea băimărenilor. Cu siguranță noi ne vom strădui și vom da totul”.

Yuliya a evoluat pentru HCM Baia Mare în perioada 2014-2016. Răstimp în care a jucat două sferturi de finală ale Ligii Campionilor (2015, 2016), a devenit de două ori vicecampioană națională (2015, 2016), a câștigat Cupa României (2015) și Supercupa României (2014, 2015).

Mai multe despre Yuliya, aici.

Sursă: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Florilor | 18 jucătoare s-au prezentat azi la reunirea CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.