În preambulul ultimelor sale două confruntări din grupele EHF European League, CS Minaur Baia Mare întâlnește mâine SCM Craiova în Liga Florilor.

A zecea etapă din Liga Florilor este programată miercuri și joi la Sfântu Gheorghe. CS Minaur Baia Mare va evolua în compania SCM Craiova mâine, de la ora 11.00.

În precedenta etapă de Liga Florilor, băimărencele au trecut cu 40-30 de CSU Cluj Napoca, în timp ce adversarele lor de mâine s-au impus cu 29-19 în fața CSM Slatina. A fost a treia victorie din acest sezon pentru SCM Craiova.

În clasamentul momentului, CS Minaur ocupă locul 2 cu 22 de puncte (9 meciuri jucate), la cinci puncte în urma grupării CSM București, care a bifat până în prezent un traseu impecabil de nouă victorii în tot atâtea partide. SCM Craiova ocupă locul 9, cu 9 puncte (opt jocuri disputate).

Programul etapei 10: SCM Craiova – CS Minaur Baia Mare (miercuri, 11.00), CS Dacia Mioveni 2012 – CS Rapid București (miercuri, 12.45), CS Măgura Cisnădie – HC Dunărea Brăila (miercuri, 16.30), CS Activ Prahova Ploiești – CSM Galați (joi, 10.30), CSU Cluj Napoca – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud (joi, 13.15), SCM Gloria Buzău – HC Zalău (joi, 16.00, TVR 1), SCM Râmnicu Vâlcea – CSM București (joi, 18.30, TVR 1), CSM Slatina va sta.

La finele acestei săptămâni, în 20 și 21 februarie, de la ora 17.00, CS Minaur va întâlni Thüringer HC în jocurile contând pentru etapele 2 și 6 din Grupa C a EHF European League. Astrahanochka este pe locul 1 în grupă, având trei victorii în cinci jocuri. Este urmată – la egalitate de puncte – de CS Minaur Baia Mare, un meci mai puțin disputat. Locul 3 este ocupat de Storhamar Handball Elite cu patru puncte în cinci partide, în timp ce Thüringer HC – cu patru meciuri disputate – a obținut două puncte și este pe locul 4.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit Alex Nicodim)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.