După un turneu perfect făcut de CS Minaur Baia Mare la Bistrița, acolo unde s-au jucat primele patru etape din retur, handbalistele lui Costică Buceschi evoluează mâine în Turda în compania CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Joc din etapa 20.

Înainte de confruntările continentale din Final 4 EHF European League de la finele acestei săptămâni, CS Minaur Baia Mare are mâine întâlnire cu CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, în joc programat la Turda de etapa 20 a Ligii Florilor.

În etapa 19, CS Minaur a trecut cu 31-30 de SCM Râmnicu-Vâlcea după un joc spectaculos, în timp ce bistrițencele au câștigat cu 24-23 partida cu CSM Slatina. Pe locul 2 în clasament este CS Minaur, cu 49 de puncte. La trei puncte distanță de liderul CSM București, la șapte avans față de ocupanta locului 3, SCM Râmicu Vâlcea. Echipa din Bistrița-Năsăud are 30 de puncte și este pe locul 7.

În tur, victoria a fost a băimărencelor la scorul de 27-23.

Meciul dintre CS Gloria și CS Minaur deschide etapa 20 din Liga Florilor, care este programată joi, 6 mai, în Turda și Cluj-Napoca. În etapa 21, care se va juca tot în Turda și Cluj-Napoca, vineri, CS Minaur ar fi trebuit să întâlnească HC Dunărea Brăila. Jocul va fi reprogramat, dat fiind că în 8 și 9 mai băimărencele vor evolua în turneul Final 4 al EHF European League. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Dan Potor)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – EHF European League | La finele acestei săptămâni, Final 4 în Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.