În ultimul meci din 2022, CS Minaur joacă mâine acasă cu Măgura Cisnădie. Cele două grupări sunt despărțite de un punct. Măgura este pe locul 9, în timp ce echipa din Baia Mare ocupă poziția 11.

Acasă, în compania echipei Măgura Cisnădie, joacă CS Minaur ultimul meci din 2022. Partida contează pentru a 11-a etapă din Liga Florilor. Băimărencele nu au mai repurtat o victorie din a cincea rundă. Când au învins pe propriul teren echipa Dunărea Brăila cu 27-25. Cea mai recentă înfrângere este cea din etapa 10, când CS Minaur a pierdut cu 21-24 în deplasare la CSM Târgu Jiu. Cu 9 puncte, băimărencele ocupă locul 11 din clasament. La egalitate de puncte cu Dacia Mioveni (locul 10) și HC Zalău (locul 12).

După înfrângere abordează jocul din etapa 11 și Măgura Cisnădie. Care a pierdut în runda anterioară jocul disputat pe propriul teren cu Universitatea Craiova. Scor, 27-28. Adversarele băimărencelor nu au mai obținut o victorie din a opta etapă. Atunci au bătut acasă HC Zalău cu 30-22. Pe locul 9 este Măgura Cisnădie, cu 10 puncte.

Meciul dintre Baia Mare și Cisnădie începe mâine la ora 17.00. Biletele se pot achiziționa în ziua meciului de la casa de bilete a Sălii sporturilor ”Lascăr Pană”, de la ora 16.00. (G.D.)

Programul etapei și clasamentul la zi, aici.

Foto: CS Minaur Baia Mare (credit Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Florilor | Înfrângere pentru CS Minaur la Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.