Pentru a șaptea victorie consecutivă în Liga Florilor merge CS Minaur la CSU Știința București. O confruntare în care băimărencele joacă rolul de favorite.

În etapa 20 din Liga Florilor, CS Minaur Baia Mare joacă mâine în deplasare contra bucureștencelor de la CSU Știința. Proaspăt calificate pentru al doilea an consecutiv în Final Four-ul EHF European League, băimărencele nu au mai făcut niciun pas greșit în Liga Florilor din etapa 13. Atunci când au pierdut pe propriul teren cu 19-35 întâlnirea cu CSM București. CS Minaur este pe locul 6 în clasament, cu 36 de puncte (un joc mai puțin disputat).

De cealaltă parte, CSU Știința nu a mai obținut o victorie din etapa 12, când s-a impus în deplasarea de la Deva cu 26-24. Acesta a fost, de altfel, singurul succes repurtat în acest sezon de Liga Florilor de bucureștence. CSU Știința și ale ei 3 puncte sunt pe locul 13 (penultimul).

În tur, victoria a revenit echipei CS Minaur cu 39-28 (22-16). Andreea Popa cu 8 goluri pentru Baia Mare și Magda Kazanga cu 6 pentru București au fost principalele marcatoare ale echipelor lor.

Meciul dintre CSU Știința București și CS Minaur Baia Mare are loc mâine, de la ora 14.00. (G.D.)

Rezultate și clasament la zi, aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Florilor | A cincea victorie la rând pentru CS Minaur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.