CS Minaur Baia Mare va întâlni mâine HC Dunărea Brăila în joc contând pentru a șasea etapă din Liga Florilor. Etapă care se joacă sub formă de turneu miercuri și joi în Sala Polivalentă din București.

A șasea etapă din Liga Florilor (anunțată de Federația Română de Handbal ca fiind ultima care se va disputa în 2020) se joacă mâine și joi în în Sala Polivalentă din București.

”Băimărencele au plecat luni seara spre București, cu trenul, iar echipa este aceeași ca și la precedentul turneu de sală, de la Sf. Gheorghe. Nu pot reveni fetele care au avut probleme de sănătate, însă revine antrenorul principal Costică Buceschi, singurul nume nou din delegație față de turneul trecut”, anunță site-ul CS Minaur Baia Mare.

CS Minaur va întâlni în această a șasea etapă din Liga Florilor echipa HC Dunărea Brăila. Băimărencele au patru victorii și un egal, fiind singurele neînvinse din campionat, alături de CSM București. CS Minaur, cu 13 puncte, este pe locul 2 în clasament, la două puncte în urma echipei CSM București care are cinci victorii în cinci etape. HC Dunărea Brăila este pe locul 6 în ierarhie, cu patru victorii și o înfrângere. Singură HC Zalău a reușit să învingă adversara de mâine a băimărencelor (27-26, etapa 3).

Meciul dintre HC Dunărea Brăila și CS Minaur Baia Mare are loc mâine, de la ora 16.30. Va fi transmis în direct de TVR 2.

Clasamentul și rezultatele la zi sunt disponibile aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit foto: Paul Ursachi)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.