După ce debutul returului a adus pentru CS Minaur două victorii consecutive pe propriul teren, se prefigurează și primul succes în deplasare din a doua parte a campionatului. Adversara băimărencelor, CSM Galați, nu a obținut în acest sezon nicio victorie, având un siingur punct câștigat.

În deplasare la CSM Galați joacă CS Minaur în a 16-a etapă din Liga Florilor. Băimărencele sunt neînvinse de la începerea returului, trecând de Craiova (36-25) și Slatina (32-23) în jocuri disputate pe propriul teren. Cu 21 de puncte, handbalistele antrenate de Raul Fotonea sunt pe locul 8 în clasament.

Echipa din Galați nu a obținut nicio victorie în acest sezon. Povestea returului s-a scris așadar cu înfrângeri acasă cu Râmnicu Vâlcea (22-26) și la Craiova (24-26). Un singur punct au adversarele celor de la CS Minaur, obținut în ultima etapă a turului, în compania HC Zalău. CSM Galați este pe ultimul loc în clasament.

În tur, confruntarea dintre Baia Mare și Galați s-a finalizat cu scorul 32-22 (17-14). Joc în care Cazanga cu 8 goluri pentru CS Minaur și Andriță cu 6 pentru CSM au fost principalele marcatoare pentru echipele lor.

Meciul CSM Galați vs CS Minaur Baia Mare se dispută mâine, de la ora 15.00. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Florilor | CS Minaur Baia Mare, victorie fără emoții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.