În ultimul meci din etapa 24, CS Minaur joacă în deplasare la Deva. Un adversar care a reușit o singură victorie în acest sezon de Liga Florilor. Așa că misiunea pentru Baia Mare e clară: victorie.

Partida CSM Deva – CS Minaur închide mâine etapa 24. Băimărencele au 39 de puncte și sunt pe locul 6 în clasament. La 7 puncte distanță de Gloria Buzău și Măgura Cisnădie, ocupantele locurilor 4 și 5. La un singur punct avans față de HC Zalău. Echipa din Deva poartă trena Ligii Florilor, fiind pe ultimul loc, cu 3 puncte. Singurul succes al CSM-ului s-a înregistrat în etapa 22, pe propriul teren, în detrimentul echipei din Mioveni. Scor 16-15.

În tur, CS Minaur s-a impus cu 32-26 (15-13) în fața CSM-ului din Deva. Asuka Fujita cu 9 goluri pentru Baia Mare, respectiv Elena Livrinikj cu 7 pentru Deva erau golgeterele partidei.

CS Minaur a plecat la Deva cu același lot cu care au fost și în Danemarca, mai puțin Ana Maria Tănasie, care are probleme de ordin medical, după cum informează site-ul echipei.

Două etape mai sunt de disputat din sezonul 2021/2022 al Ligii Florilor. În etapa 25, în 26 mai, băimărencele joacă acasă în compania Gloriei Buzău. Sezonul se încheie pentru CS Minaur în deplasare la CSM București, în 29 mai (de la 15.30, TVR 2).

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Florilor | Victorie fără dureri de cap pentru CS Minaur

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.