CS Minaur evoluează mâine, de la ora 17.30, pe propriul teren, în compania echipei SCM Universitatea Craiova. Într-un joc programat de etapa 12 din Liga Florilor.

Băimărencele au obținut patru victorii încele 11 meciuri disputate, având 12 puncte, cu care ocupă locul 9 în clasament. Craiovencele au repurtat opt victorii și au bifat un egal. Au suferit doar două înfrângeri. Au strâns astfel 25 puncte. Universitatea Craiova este pe locul 5 în ierarhia Ligii Florilor, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4, Dunărea Brăila. Aceasta din urmă a disputat deja meciul din etapa 12, învingând cu 40-22 CSU Știința București. La doar două puncte distanță de podium sunt adversarele de mâine ale echipei din Baia Mare.

Această etapă a 12-a este prima rundă din Liga Florilor, dar nu aduce prima confruntare oficială din 2024. În turul I al Cupei României, disputat la finele săptămânii trecute, CS Minaur a eliminat din competiție CSM Făgăraș, cu scorul 37-16. Iar SCM Universitatea Craiova s-a impus cu 31-17 în fața CSU Universitatea de Vest Timișoara.

Partida Baia Mare vs Craiova va fi transmisă în direct de Pro Arena. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit, Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
CS Minaur merge mai departe în Cupa României la handbal feminin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.