CS Minaur Baia Mare va începe pregătirea pentru sezonul 2024/2025 în 8 iulie. După vizita medicală și antrenamente de readaptare la efort, echipa merge până pe 20 iulie, timp de o săptămână, într-un stagiu de pregătire centralizată în Ungaria, la Nyíregyháza.

Primele două jocuri de pregătire sunt programate în 31 iulie și 1 august. Cu echipa Békéscsabai Elore Noi Kézilabda Kft, din prima ligă maghiară. Pe 3 august va avea loc un amical în compania echipei Gloria Bistrița.

Primul turneu la care va participa CS Minaur va fi la Târgu Jiu, în perioada 9-11 august. Acolo unde vor mai fi prezente, alături de echipa gazdă și de Baia Mare, HC Zalău și CSM Slatina. În 15 și 16 august, echipa antrenată de Andrei Popescu va juca două partide de pregătire la Odorheiu Secuiesc. Cu Esztergomi Vitézek RAFC, ”echipă maghiară care a promovat în prima ligă și care este antrenată de Gabor Elek, fost selecționer al Ungariei și antrenor la Ferencvaros mai bine de 15 ani”, informează oficialii clubului băimărean.

În perioada 22-24 august va avea loc un triunghiular în Baia Mare. Participă CS Minaur, HC Zalău și CSM Iași (fiecare echipă va juca două meciuri).

Liga Florilor începe în 1 septembrie, dată la care gruparea din Baia Mare va juca pe teren propriu cu CSM Corona Brașov.

Sursă: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Zimbrilor | CS Minaur Baia Mare se reunește în 15 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.