Fără niciun punct după două etape, CS Minaur merge la Slatina după puncte. Speranța primei victorii din Liga Florilor, sezon 2021/2022, este legitimă dacă ținem cont de faptul că – în luna august – cele două adversare de mâine s-au intersectat de două ori, în ambele dăți succesul fiind de partea băimărencelor.

De la ora 11.00, mâine, CS Minaur Baia Mare va evolua în deplasare la CSM Slatina, în joc contând pentru a treia etapă din Liga Florilor. Băimărencele sunt în căutarea primului succes din acest sezon, dat fiind că primele două etape au adus tot atâtea înfrângeri: 24-30 la Măgura Cisnădie și 23-27 acasă cu HC Dunărea Brăila. Fără niciun punct, CS Minaur ocupă locul 12 în clasamentul momentului.

CSM Slatina a bifat victorie pe propriul teren în prima etapă, 24-23 contra CS Dacia Mioveni, pentru ca în deplasarea de la HC Zalău din runda precedentă să piardă cu 20-24. Trei puncte pentru adversarele băimărencelor, puncte care plasează CSM Slatina pe locul 9.

CS Minaur și CSM Slatina s-au intersectat luna trecută cu două prilejuri. Prima dată la turneul amical din Zalău, unde victoria a revenit băimărencelor cu 28-19. A doua oară în Cupa României, ediția 2020/2021, când balanța a înclinat tot spre CS Minaur: 28-25.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.