Singurele două echipe neînvinse din Liga Florilor, CS Minaur Baia Mare și CSM București, se vor afla față în față mâine pe semicercurile din Brașov, cu prilejul etapei 7.

Liga Florilor se reia azi, cu primele meciuri din a șaptea etapă, ce se desfășoară în Sala Sporturilor ”D.P. Colibași” din Brașov. În cadrul acestei etape, CS Minaur Baia Mare va întâlni mâine, de la 18.30, CSM București.

”Echipa băimăreană se află deja la Brașov. Nu au făcut deplasarea trei dintre jucătoare, toate accidentate (de mai mult și pentru mai mult timp): Mikaela Massing, Helena Rysankova și Angela Cioca. Jucătoarea braziliană Karoline de Souza se află în Baia Mare, iar conducerea clubului face toate diligențele necesare pentru ca fosta campioană mondială să poate obține cât mai repede dreptul de joc”, informează site-ul clubului.

CS Minaur are 16 puncte cu care ocupă locul 2 în clasamentul Ligii Florilor, la 2 puncte în urma CSM București. Ambele echipe sunt neînvinse în parcursul din prima ligă. Menționăm că, în urma retragerii echipei C.S. Crișul Chișineu-Criș, Comisia Centrală de Competiții din cadrul Federației Române de Handbal a decis ca toate rezultatele acesteia din anul competițional 2020/2021 să fie anulate, clasamentul Ligii Florilor fiind actualizat în consecință.

Revenind la jocul CS Minaur Baia Mare – CSM București, să spunem că 2021 a început pentru ambele adversare de mâine pe trasee continentale: băimărencele au trecut cu 33-29 de Storhamar Handball Elite (Norvegia) în prima etapă din Grupa C a EHF European League (meci jucat pe propriul teren), în timp ce echipa din capitală a pierdut cu 27-31 confruntarea cu FTC-Rail Cargo Hungaria disputată în deplasare, în Grupa A de EHF Champions League.

Azi se joacă CS Activ Prahova Ploiești – CS Dacia Mioveni 2012, CS Rapid București – CSU Cluj Napoca, CSM Slatina – CS Măgura Cisnădie. Etapa continuă mâine cu meciurile: HC Zalău 2012 – SCM Craiova, CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud – HC Dunărea Brăila, SCM Gloria Buzău – SCM Râmnicu Vâlcea (16.00, TVR 2) și CS Minaur Baia Mare – CSM București (18.30, TVR 1).

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.