La câteva zile după ce a eliminat CS Minaur din Cupa României, SCM Râmnicu Vâlcea joacă mâine în Baia Mare. De data aceasta cele două echipe se vor confrunta în Liga Florilor.

În etapa 23 din Liga Florilor, CS Minaur Baia Mare evoluează acasă, în compania SCM Râmnicu Vâlcea. Cele două adversare și-au măsurat forțele și în 3 mai, la Râmnicu Vâlcea, în sferturile Cupei României. Meciul s-a încheiat cu victorie pentru gazde: 32-25 (14-12). Klikovac, Liscevic și Nikolic, cu câte 6 goluri fiecare, au fost principalele marcatoare pentru Râmnicu Vâlcea. Fujita, cu 10 reușite, a fost golgetera băimărencelor.

Tot la Râmnicu Vâlcea s-au întâlnit adversarele de mâine și în turul Ligii Florilor. Succesul a fost al gazdelor și atunci: 33-32 (16-17). Cu câte 8 goluri fiecare, Levcenko a fost principala marcatoare pentru Râmnicu Vâlcea, iar Fujita pentru Baia Mare.

SCM Râmnicu Vâlcea are 49 de puncte și ocupă locul 3 în clasament. Băimărencele au cu 10 puncte mai puțin și sunt pe poziția 6.

Meciul dintre CS Minaur Baia Mare și SCM Râmnicu Vâlcea se dispută mâine, de la ora 15.30. Prețul unui bilet este 15 lei. Persoanele cu dizabilități, elevii și persoanele peste 70 de ani au acces gratuit. Abonații pot intra la meci pe baza cardului de suporter. Biletele se pot achiziționa în ziua meciului de la casa de bilete a Sălii polivalente ”Lascăr Pană”, de la 13.30. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Cupa României | CS Minaur Baia Mare părăsește competiția

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.