După victoriile cu Zalău și cu Rapid, din primele două zile ale turneului de la Bistrița, fetele de la CS Minaur s-au impus, astăzi, și în fața echipei CSM Slatina, în etapa a 18-a din Liga Florilor. A fost 33-29 (15-14), într-un meci în care antrenorul Costică Buceschi a rulat tot lotul înscris pe raportul de joc. Iar lucrul cel mai bun e că toate jucătoarele de câmp au reușit să înscrie.

Meciul a fost echilibrat în prima sa parte, după care Minaur a reușit să se distanțeze ușor, dar nu la mai mult de trei goluri. Pe final de primă repriză, Slatina a fost mai concentrată și a intrat la cabine cu un pasiv de un singur gol.

După reluare, Slatina a egalat la 17 (min. 33), dar au urmat patru goluri la rând pentru băimărence, care au reușit mai apoi să-și mărească diferența și să gestioneze rezultatul până la final.

CS Minaur Baia Mare – CSM Slatina: 33-29 (15-14)
  • Aruncări de la 7m: 4-2 (transformate: 2-2; au ratat: Lavko, Polocoșer). Minute de eliminare: 8-10
  • CS Minaur: Cristina Enache (8 intervenții), Filippa Idehn (6 intervenții) – Yaroslava Burlachenko 7, Jovana Kovacevic 5, Linn Blohm 4, Ana Maria Tănasie 4, Jelena Lavko 2, Cristina Laslo 2, Sonia Seraficeanu 2, Andreea Popa 2 (unul din 7m), Angela Cioca 1, Karoline de Souza 1, Eva Kerekes 1, Oana Borș 1 (din 7m), Anca Polocoșer 1. Antrenori: Costică Buceschi, Magda Kovacs și Claudia Cetățeanu
  • CSM Slatina: Viktoria Timoșenkova, Elena Nagy, Claudia Datcu – Lorena Ostase 9, Hermina Stoicănescu 4, Luciana Popescu 4 (2 din 7m), Oana Chitacu 3, Adina Cîrligeanu 2, Larisa Tămaș 2, Geanina Drăghici 2, Nicoleta Rusu 1, Andreea Ivan 1, Clara Vădineanu 1, Oana Fulgoi. Antrenor: Victorina Bora.

Ultimul meci pentru băimărence din acest turneu e cel de sâmbătă, cu SCM Râmnicu Vâlcea (ora 16.00, în direct la TVR 1).

Sursa: csminaur.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.