De vineri până duminică, Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare va găzdui un turneu amical de handbal masculin, la care vor participa echipele AHC Potaissa Turda, SCM Poli Timișoara, CSM Bacău și CS Minaur Baia Mare.

”Staff-urile tehnice ale echipelor participante la turneu au convenit să se dispute niște jocuri școală, astfel că accesul publicului în sală nu va fi permis”, anunță site-ul CS Minaur Baia Mare.

Programul turneului

Vineri, 6 august: CS Minaur – CSM Bacău (16.30); Potaissa – Timișoara (18.30)
Sâmbătă, 7 august: CS Minaur – Timișoara (16.30); Bacău – Potaissa (18.30)
Duminică, 8 august: Timișoara – Bacău (10.30); CS Minaur – Potaissa (12.30)

Până în prezent, echipa masculină de handbal CS Minaur Baia Mare a jucat un prim meci de pregătire în deplasare cu Deak NK KFC Debrecen, pe care l-a câștigat cu 34-24.

După turneul din Baia Mare, CS Minaur va participa în perioada 13-15 august la un turneu în Turda, alături de Potaissa, Steaua și CSM București.

ACTUALIZARE

”Conducerea clubului CS Minaur a luat act de doleanța suporterilor de a fi prezenți în sală la meciurile turneului ce va fi organizat de Minaur în intervalul 6-8 august, a discutat cu staff-urile echipelor invitate și a luat decizia să aprobe accesul publicului în Sala Polivalentă. În acest moment este sigur amănuntul că locurile care vor putea fi ocupate nu pot depăși jumătate din capacitatea totală a sălii”, informează clubul pe contul de socializare.
Condițiile de acces le găsiți aici.
Sursă informații și foto arhivă: CS Minaur Baia Mare (credit – Alex Nicodim)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.