Naționala feminină de handbal a învins aseară, la Castello, echipa Kazahstanului cu scorul de 38-17 (14-9). A fost al doilea meci al ”tricolorelor” din grupa C a Campionatului Mondial care se desfășoară în Spania. În prima partidă România a trecut de Iran cu 39-11 (20-3).

N-au fost motive de dureri de cap nici cu Kazahstanul, după cum era de așteptat, de altfel. E drept, în prima repriză ”tricolorele” au mai avut unele poticneli, însă în partea a doua a jocului totul a fost în grafic.

În urma acestor două victorii România a obținut calificarea în grupele principale. Mai e de disputat, în grupa C, meciul de mâine cu Norvegia. Unul care ne va lămuri cam cum stăm, dat fiind că întâlnim o echipă care joacă handbal, nu bambilici.

În grupa principală România va avea ca adversare echipele calificate din grupa D, din care fac parte Țările de Jos, Suedia, Uzbekistan şi Puerto Rico. Primele două echipe din grupele principale se vor califica în sferturile de finală. O fază a competiției care pare un pod prea îndepărtat pentru noi. Dar să sperăm, cine știe. Hai România!

Sursa foto: FRH

CITEȘTE ȘI: Dacă te culci pe o ureche ți se poate înfunda

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.