CSȘ 2 Baia Mare a terminat sezonul pe locul 8 în Campionatul Național al junioarelor I. Campionat câștigat de CSM Corona Brașov.

CSȘ 2 Baia Mare a câștigat mai întâi seria geografică F, bifând numai victorii. S-a calificat astfel în grupa Valoare 3, acolo unde a câștigat din nou toate disputele. Pavat cu glorie a fost așadar drumul echipei antrenate de Sorin Rădulescu și Sorina Popovici până la turneul final. Turneu final care s-a derulat în Turda, în perioada 25-29 mai, cu cele mai bune opt echipe la start. În Grupa 2, CSȘ 2 Baia Mare a jucat trei meciuri: 33-37 cu Chimia Râmnicu Vâlcea, 25-26 cu CSM Corona Brașov, 36-36 cu Arena Târgu Mureș. În urma acestor rezultate, băimărencele au întâlnit CSȘ Viitorul Cluj-Napoca în jocul pentru locurile 7-8. Echipa din Cluj-Napoca s-a impus cu 35-33.

CSȘ 2 Baia Mare termină pe locul 8 Campionatul Național al junioarelor 1, sezonul 2020/2021, la startul căruia au fost 22 de echipe în cele șase serii geografice. Campioană națională este CSM Corona Brașov. Vicecampioana României este CS Chimia Râmnicu Vâlcea. Bronz a câștigat CSM București.

S-au acordat și trei premii speciale: Andreea Coman (CS Chimia Râmnicu Vâlcea) a fost golgeterul turneului, Raluca Rădoi (CSM Corona Brașov) a fost cotată cel mai bun portar, iar Rebeca Necula (CSȘ Viitorul Cluj-Napoca) a fost desemnată MVP-ul turneului.

Sursă informații: Federația Română de Fotbal. Sursă foto: Handbal Mania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.