A șaptea etapă din Liga Florilor se va disputa la Brașov, în 12 ianuarie, atunci când se vor afla față în față singurele echipe neînvinse în acest sezon: CS Minaur Baia Mare și CSM București.

Șase etape s-au jucat din sezonul 2020/2021 al Ligii Florilor. CS Minaur Baia Mare a reușit să parcurgă acest traseu de șase etape fără înfrângere: cinci victorii și un egal, un total de 16 puncte și locul 2 în clasament. Liderul Ligii este CSM București, cu maximum de puncte. Echipa din capitală are cel mai prolific atac (180 goluri înscrise) și cea mai puternică apărare (117 goluri primite).

Cele două neînvinse ale sezonului se vor întâlni în a șaptea etapă din Liga Florilor. Deși anunțată inițial de Federația Română de Handbal pentru 28 ianuarie, a șaptea rundă din Liga Florilor se va disputa în 12 ianuarie, la Brașov.

Până la derby-ul cu CSM București, însă, CS Minaur Baia Mare își începe în 9 ianuarie parcursul continental. În Grupa C a EHF European League, handbalistele antrenate de Costică Buceschi vor întâlni pe propriul teren echipa norvegiană Storhamar Handball Elite. Meciul este programat pentru sâmbătă, 9 ianuarie, ora 15.00.

Confruntările din lunii ianuarie vor continua pentru băimărence duminică, 24 ianuarie, când vor juca la Astrahan meciul din etapa 3 de EHF European League, în compania grupării Astrakhanochka. În 29 ianuarie va întâlni CS Măgura Cisnădie, în joc contând pentru etapa 8 a Ligii Florilor, iar în 31 ianuarie va evolua în compania clujencelor de la CSU – partidă din etapa 9.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.