CS Minaur Baia Mare a fost repartizată în grupa B a European Handball League, alături de Les Neptunes de Nantes (Franța), MKS Zaglebie Lubin (Polonia) și SG BBM Bietigheim (Germania).

Detaliile despre adversarele echipei băimărene le oferă site-ul CS Minaur. Les Neptunes de Nantes este deținătoarea trofeului EHF European League. În acest sezon din campionatul francez, Nantes ocupă locul 8. Cu cinci victorii și patru înfrângeri (19 puncte). MKS Zaglebie Lubin, după 11 etape, ocupă poziția a doua în campionatul Poloniei. Cu același număr de puncte ca și liderul MKS Perla Lubin. Ambele au câte 10 victorii și o singură înfrângere. SG BBM Bietigheim, fostă dublă campioană a Germaniei (2017, 2019), este – după opt runde – lideră în Bundesliga. Cu opt victorii din tot atâtea meciuri (la egalitate cu Borussia Dortmund).

Jocurile din faza grupelor se vor juca în 8/9 ianuarie, 15/16 ianuarie, 22/23 ianuarie, 5/6 februarie, 12/13 februarie și 19/20 februarie. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în faza sferturilor de finală. Partidele din sferturile de finală vor avea loc în 26/27 martie și 2/3 aprilie. Turneul Final Four se va disputa în 14 și 15 mai.

Mai multe detalii, aici.

Știre actualizată.

Sursă informații și foto grupe: EHF. Foto deschidere: CS Minaur Baia Mare (credit foto – Ovi Dragomir)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.