România debutează azi la Campionatul European, în compania Germaniei. Din echipa anunțată de selecționerul Bogdan Burcea pentru jocul de azi fac parte și patru componente ale CS Minaur Baia Mare.

În Danemarca, în perioada 3-20 decembrie, are loc ediția 2020 a Campionatului European de handbal feminin. România face parte din Grupa D, alături de Norvegia, Germania, Polonia, și evoluează la Kolding.

Azi, de la ora 19.00, România dispută primul joc, în compania Germaniei. ”Numai echipa poate reprezenta un atu. Dacă jucătoarele de la 9 metri reușesc să îmbrace jocul Cristinei Neagu, sunt convins că vom avea succes”, a declarat selecționerul citat de Federația Română de Handbal.

Selecționerul a anunțat echipa pentru meciul dintre România și Germania, toate cele patru componente ale CS Minaur Baia Mare care fac parte din lotul României pentru EURO 2020 figurând pe lista lui Burcea. Este vorba despre Cristina Laslo, Anca Polocoșer, Andreea Popa și Sonia Seraficeanu.

Meciul începe la ora 19:00 și poate fi urmărit pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Looksport+.

Este a 14-a ediție a Campionatului European de handbal feminin. Franța este campioana en-titre. La ediția precedentă de Campionat European (Franța, 2018), România a ocupat locul 4. Cea mai bună clasare a României la un turneu final continental s-a înregistrat în 2010, când naționala tricoloră a cucerit medalia de bronz.

Sursă informații și foto: Federația Română de Handbal

CITEȘTE ȘI:
Handbal – EURO 2020 | Cristina Neagu: ”Să jucam un turneu final de asemenea anvergură este ceva fantastic”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.