Întâlnirea dintre Storhamar Handball Elite și CS Minaur Baia Mare din a cincea etapă de EHF European League se va juca în Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” în 10 februarie.

”Meciul dintre Storhamar Handball Elite și CS Minaur Baia Mare din cadrul etapei a cincea din Grupa C a EHF European League, programat inițial să se dispute în 13 februarie, la Hamar, nu se mai poate desfășura în Norvegia din cauza legislației care a intrat în vigoare începând din 29 ianuarie. Mai exact, în Norvegia este restricționat accesul tuturor persoanelor care intră în această țară, astfel încât fiecare delegație sportivă este nevoită să intre în carantină pentru 10 zile”, informează CS Minaur Baia Mare.

Astfel, cele două cluburi au convenit ca meciul Storhamar Handball Elite – CS Minaur să se desfășoare miercuri, 10 februarie, de la ora 17:00, în Baia Mare. În meciul tur, cu 33-29 a câștigat CS Minaur confruntarea cu reprezentanta Norvegiei.

Până în 10 februarie, însă, Storhamar va juca ”dubla” cu Thüringer HC în 6 și 7 februarie, în Germania, la Bad Langensalza, în timp ce băimărencele vor întâlni acasă Astrakhanochka în 6 februarie.

Astrakhanochka este liderul grupei C, cu două victorii în trei partide disputate.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare (credit foto – Ovi Dragomir)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.