CS Minaur Baia Mare întâlnește mâine pe propriul teren echipa Astrahanochka Astrahan, în joc contând pentru etapa a patra a Grupei C din EHF European League. În meciul tur, disputat în Rusia, victoria a fost a gazdelor cu 33-27.

Cu prilejul etapei a patra din EHF European League, Grupa C, băimărencele de la CS Minaur primesc vizita celor de la Astrahanochka Astrahan. După două jocuri disputate, cu 2 puncte, echipa antrenată de Costică Buceschi ocupă locul 3 în grupă, la egalitate de puncte cu ocupanta poziției secunde de clasament, Storhamar Handball Elite. Liderul Grupei C este Astrahanochka Astrahan care, după trei jocuri, a adunat patru puncte.

După cele trei jocuri disputate de Astrahanocka Astrahan, centrul Malashenko este golgetera echipei, cu 16 reușite. Cu 13 goluri pentru CS Minaur în cele două partide din EHF European League, centrul Andreea Popa este principala marcatoare pentru Baia Mare.

În întâlnirea tur dintre cele două adversare de mâine, victoria a fost a rusoaicelor, scor 33-27 (14-8), la capătul unui joc în care CS Minaur nu s-a aflat nicio clipă în avantaj, fiind condusă și la 11 goluri diferență. Conform statisticii oferite de site-ul oficial al competiției continentale, Astrahanocka Astrahan a înscris 33 de goluri din 54 aruncări pe poartă, în timp ce CS Minaur Baia Mare a punctat de 27 de ori din 52 de aruncări pe poartă. Malashenko cu 8 goluri pentru echipa din Rusia, respectiv Lavko cu 7 reușite pentru gruparea din Baia Mare au fost principalele autoare de goluri.

În momentul actual, echipa din Astrahan ocupă locul 5 în Superliga Rusiei, cu 12 victorii și 5 înfrângeri. CS Minaur deține locul 2 în Liga Florilor, cu 7 victorii, un egal și o înfrângere.

Partida din Sala polivalentă ”Lascăr Pană” va fi transmisă în direct de Digi 3, Telekom Sport 3 și Looksport+.

Grupa C
Etapa 1: CS Minaur Baia Mare – Storhamar Handball Elite 33-29; Thüringer HC – Astrahanocka Astrahan 22-29;
Etapa 2: Storhamar Handball Elite – Astrahanocka Astrahan 33-28; Thüringer HC – CS Minaur Baia Mare (20 februarie, ora 17.00, în Baia Mare);
Etapa 3: Astrahanocka Astrahan – CS Minaur Baia Mare 33-27, Thüringer HC – Storhamar Handball Elite (7 februarie, 13.00, în Bad Langensalza);
Etapa 4: CS Minaur Baia Mare – Astrahanocka Astrahan (6 februarie, 15.00, Baia Mare); Storhamar Handball Elite – Thüringer HC (6 februarie, 15.00, Bad Langelsalza);
Etapa 5: Storhamar Handball Elite – CS Minaur Baia Mare (10 februarie, 17.00, în Baia Mare); Astrahanocka Astrahan – Thüringer HC (13 februarie, 15.00, la Astrahan);
Etapa 6: CS Minaur Baia Mare – Thüringer HC (21 februarie, 17.00, în Baia Mare); Astrahanocka Astrahan – Storhamar Handball Elite (20 februarie, 15.00, la Astrahan).

Sursă foto: EHF European League

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.