Cu 27-33 a pierdut azi CS Minaur Baia Mare meciul jucat în deplasare la Astrahanocka Astrahan în a treia etapă din grupa C a EHF European League.

Primele minute sunt echilibrate, cu avantaj de maximum două goluri pentru gazde. De la 4-3 (min. 8), rusoaicele galopează până la 8-3 (min. 13). Firul jocului nu se rupe, CS Minaur punctează de patru ori consecutiv și se apropie din nou: 8-7 (min. 17). Urmează trei goluri pentru gazde, distanța crește: 11-7 (min. 22). Burlachenko punctează pentru 11-8 în minutul 24, dar vin alte trei reușite pentru gazde și prima repriză se termină la scorul de 14-8, aceasta fiind de altfel și cea mai mare diferență înregistrată în primele 30 de minute de joc. O primă repriză în care CS Minaur nu s-a aflat nicio clipă în avantaj.

Nici în actul secund băimărencele nu reușesc să conducă, ba mai mult, distanța dintre cele două adversare ia proporții, și asta încă din debutul actului secund: 16-8 (min. 32). Avantajul de opt goluri în favoarea gazdelor se mai înregistrează de șase ori până în minutul 46, când Astrahanocka Astrahan se duce la 9 goluri: 26-17. Rusoiacele, însă, merg și mai departe, astfel încât cu 10 minute înainte de fluierul final scorul este 28-17. Pe final de joc, băimărencele reușesc să recupereze din distanță și partida se termină cu 33-27.

Astrahanocka Astrahan – CS Minaur Baia Mare 33-27 (14-8)
Aruncări de la 7m: 2-8 (transformate 2-8). Minute de eliminare: 12-4;
Astrahanocka Astrahan (33 goluri/54 aruncări pe poartă): Trusova (10 intervenții), Anoshkina, Riabtseva – Malashenko 8, Samokhina 6, Tarasova 4, Yezhykava 4, Sabirova 3, Nikitina 2, Levchenko 2, Debelic 2, Zelenkova 2, Fanina, Korneeva, Stelmakh, Baeva.
CS Minaur Baia Mare (27/52): Idéhn (7), Enache (4) – Lavko 7, Blohm 5, Popa 5, Kovacevic 3, Burlachenko 2, Araujo 2, Tănasie 1, Laslo 1, Fujita 1, De Souza, Polocoșer, Seraficeanu.

În urma acestei victorii, echipa din Rusia a trecut pe locul 1 în clasamentul grupei C. Celălalt joc din etapa 3 planificat în grupa C, Thüringer HC – Storhamar Handball Elite, se joacă în 7 februarie, în Bad Langensalza. Următorul meci pentru CS Minaur Baia Mare în EHF European League este cu Astrahanocka Astrahan în Baia Mare, în 6 februarie. Meci din etapa a patra a grupei C.

Conform site-ului clubului, CS Minaur revine în țară pe ruta Astrahan – Moscova – Istanbul – București. Băimărencele rămân în capitală pentru cele două jocuri din Liga Florilor programate săptămâna viitoare: în 28 februarie cu Măgura Cisnădie (etapa 8) și în 29 ianuarie cu CSU Cluj-Napoca (etapa 9).

Sursă informații și foto: EHF European League

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.