”Este un meci important pentru noi, pentru că obiectivul nostru este să ne calificăm mai departe”, a declarat antrenorul echipei masculine de handbal CS Minaur Baia Mare, Adrian Petrea, înaintea primei manșe din sferturile EHF European Cup.

Sâmbătă, 20 martie, de la ora 15.00, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” are loc prima manșă din sferturile EHF European Cup dintre CS Minaur Baia Mare și Sabbianco Anorthosis Famagusta. ”Este un meci important pentru noi, pentru că obiectivul nostru este să ne calificăm mai departe. Pentru asta trebuie să ne folosim sâmbătă de avantajul terenului propriu și, din punctul meu de vedere, ar trebui să tranșăm calificarea de la meciul tur”, a declarat antrenorul Adrian Petrea pentru site-ul clubului.

Este al doilea adversar din Cipru pe care echipa din Baia Mare îl întâlnește în acest sezon continental: CS Minaur a trecut în 16-imi de finală de Parnassos Strovolou cu scorul general 57-49, ambele partide fiind jucate în Cipru. Însă Sabbianco Anorthosis Famagusta, neînvinsă în campionatul cipriot, este un adversar de alt calibru. ”Famagusta este lider în Cipru, investițiile au fost mai mari acolo decât la Parnassos, de aceea știm că dubla manșă va fi mai grea decât cea dubla cu Strovolou. Meciurile nu vor semăna, cu siguranță”, consideră Petrea.

Manșa secundă va avea loc o săptămână mai târziu, în Nicosia.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare (credit foto – Ovi Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – EHF European Cup | Un nou adversar din Cipru pentru CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.