Magda Alfredo Cazanga (născută în 28 mai 1991 în Luanda, Angola) joacă pe postul de inter stânga. A evoluat pentru echipa națională a Angolei la două ediții a Jocurilor Olimpice (Londra 2012 – locul 10 și Rio 2016 – locul 8). Are patru participări la Campionatul Mondial. Este de trei ori campioană la Cupa Africii pe Națiuni.

A jucat la nivel de senioare la Atletico Petroleus de Luanda (2012-2020), după care s-a transferat în Spania, la CB Salut Tenerife (2020-2021). În acest sezon a evoluat pentru CSU Știința București. La echipa din capitală are 19 partide jucate din 22. Și-a reziliat contractul cu gruparea bucureșteană după etapa 19, după cum precizează site-ul CS Minaur Baia Mare. Magda Alfredo Cazanga are 102 goluri marcate în Liga Florilor. A mai evoluat pentru CSU Știința București și în două meciuri din Cupa României. Unde a marcat de patru ori.

Din sezonul următor va evolua pentru CS Minaur. Tot pe postul de inter stânga oficialii clubului băimărean au anunțat recent transferul jucătoarei Talita Alvez Carneiro (din Ponte Nova, Brazilia).

Sursă informații: CS Minaur Baia Mare. Sursă foto: CSU Știința București.

Itana Cavlovic

CITEȘTE ȘI:
Handbal | Un pivot din Muntenegru la CS Minaur Baia Mare

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.