După semifinalele disputate ieri în Cupa României, astăzi au fost programate finala mică și cea mare. În prima dintre ele, pentru locurile 3-4, s-au întâlnit CS Minaur și Dobrogea Sud Constanța. Gazdele Final Four-ului s-au impus cu 22-20 (11-11), după un meci tensionat pe final. Antrenorul Alexandru Sabou a decis să-i menajeze pe Călin Căbuț și pe Stevan Vujovic.

Începutul meciului a fost destul de echilibrat, dar Minaur a fost echipa care a găsit mai repede soluții de a trimite balonul în poartă, având o parte din joc inițiativa. Ultimele cinci minute n-au fost prea bune pentru băimăreni, așa încât Constanța a profitat, a marcat de patru ori consecutiv și s-a intrat la pauză cu 11-11.

După reluare, echilibrul s-a menținut, echipele au fost pe rând la conducerea jocului. Până la urmă a învins însă Dobrogea Sud, iar CS Minaur se clasează pe 4 în Final Four.

  • Sala sporturilor din Constanța, cca 700 spectatori
  • Aruncări de la 7m: 6-3 (transformate: 5-3; a ratat Nikolic). Minute de eliminare: 10-10 (în min. 69, Nikolic a fost sancționat cu cartonaș roșu și albastru / în min. 42, Vujic a primit cartonaș roșu pentru trei eliminări, iar în min. 59, Mollino a fost sancționat cu cartonaș roșu și albastru)
  • Dobrogea Sud: Dan Vasile (8 intervenții, a marcat un gol) – Strahinja Stankovic 6 (5 din 7m), Alexandru Andrei 4, Irakli Chikovani 4, Zoran Nikolic 3, Vitali Komogorov 2, Liviu Caba 1, Gabriel Ilie 1, Ionuț Stănescu, Marin Vegar, Daniel Susanu. Antrenor: George Buricea
  • CS Minaur: Barna Buzogany (6 intervenții, a apărat și un 7m), AntonTerekhov (5 intervenții), Răzvan Pop – Alexandru Csepreghi 5 (3 din 7m), Daniel Bera 4, Andrei Buzle 3, Anderson Mollino da Silva 3, Tudor Buguleț 1, Robert Nagy 1, Gabriel Massuca Teca 1, Tomas Cip 1, Stefan Vujic 1, Milan Kotrc, Erik Pop. Nu au jucat: Mihai Bușecan, Ștefan Huta. Antrenor: Alexandru Sabou

Miercuri, 18 mai, de la ora 16, se va disputa meciul dintre Steaua și CS Minaur, la Sighișoara, în Liga Zimbrilor. Dacă bate, Minaur va termina pe locul al doilea în campionat. La un egal va încheia sezonul pe locul 3, iar în cazul unei înfrângeri pe locul 4. De la ora 16.00, se va juca și partida dintre Timișoara și Constanța. Dacă “marinarii” pierd meciul, Minaur va fi sigur pe podium.

Sursă informații și foto: CS Minaur

CITEȘTE ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.