CS Minaur Baia Mare va evolua în deplasare împotriva echipei Gloria Bistrița în turul 1 din Cupa României la handbal feminin.

La sediul Federației Române de Handbal azi a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din turul I al Cupei României la handbal feminin. În urnă au intrat numele celor 11 echipe din eșalonul secund calificate din turul preliminar, precum și 9 echipe din Liga Florilor. Cele cinci echipe participante în cupe europene intră în competiție direct în turul 2 (optimi). Este vorba despre Rapid București, CSM București, SCM Râmnicu Vâlcea, Măgura Cisnădie și Gloria Buzău. În urma tragerii la sorți, merg în turul 2 fără joc în turul 1 și CSU Știința București și Activ Prahova Ploiești.

CS Minaur Baia Mare va juca în 8 ianuarie cu Gloria Bistrița în deplasare. În Liga Florilor, cele două echipe s-au întâlnit în Bistrița-Năsăud, în etapa 4. Victoria a fost a Gloriei, cu 30-23. În clasamentul momentului, CS Minaur este pe locul 11 cu 9 puncte. Gloria, cu un joc mai puțin disputat, este pe locul 4 cu 22 de puncte.

Celelalte dueluri din turul 1: CSM Unirea Slobozia – CSM Corona Brașov, CSM Galați – CSU Neptun Constanța, CSM Bacău – CSM Slatina, CSM Târgu Jiu – SCM Craiova, HC Zalău – Dacia Mioveni, “U” Cluj-Napoca – HC Dunărea Brăila, CSM Roman – ACS Școala 181 București, Arena Târgu Mureș – Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu” Turda.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare (credit – Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Florilor | Înfrângere pentru CS Minaur la Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.