În Baia Mare a avut loc azi tragerea la sorți pentru stabilirea confruntărilor din semifinalele Cupei României la handbal masculin. Astfel CS Minaur Baia Mare va întâlni CSM Constanța, iar Dinamo București se va confrunta cu CSM București. A doua zi, învinsele vor juca finala mică, iar învingătoarele vor lupta pentru trofeu. Turneul Final Four va avea loc în 18 și 19 mai și va fi transmis în direct de Pro Arena.

Pentru stabilirea locului în care se va derula turneul Final Four al Cupei României s-a efectuat o nouă tragere la sorți, dat fiind că trei dintre finaliste și-au anunțat intenția de a organiza turneul (CSM București nu a manifestat această dorință). În urma tragerii la sorți, CS Minaur Baia Mare are prima opțiune de a organiza evenimentul. Gazdele turneului au de îndeplinit condițiile impuse de Federația Română de Handbal. Locul de desfășurare va fi anunțat în 10 mai, informează FRH.

Parcursul celor patru finaliste
  • CS Minaur Baia Mare: 41-24 cu CSM Vaslui în turul 2; 28-26 cu CSM Focșani în turul 3;
  • CSM Constanța: 30-29 cu Potaissa Turda în turul 2; 32-25 cu Steaua București în turul 3;
  • Dinamo București: 41-26 cu Politehnica Iași în turul 2; 46-30 cu CSM Bacău în turul 3;
  • CSM București: 42-34 cu Universitatea Cluj în turul 1; 34-26 cu CSM Medgidia în turul 2; 24-21 cu HC Buzău în turul 3;

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Baraj CM 2025 | ”În Baia Mare se respiră handbal!” (George Buricea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.