De la ora 17.00, azi, CS Minaur Baia Mare dispută un meci de pregătire în deplasare, cu CS “U” Cluj-Napoca.

CS Minaur s-a reunit în 10 ianuarie. După o reunire cu câteva absențe, băimărenii s-au antrenat în efectiv aproape complet în ultimele zile. Au absentat Stevan Vujovic (Muntenegru mai are un meci de jucat la Europene), Sergiu Makaria (accidentat) și Mihai Dobra (împrumutat la echipa din Cluj până la finalul sezonului). Au revenit la echipă de la Europene cehul Tomas Cip și ucraineanul Anton Terekhov.

Băimărenii vor disputa primul joc oficial din 2022 luni, 31 ianuarie. În deplasare la CSM Alexandria. Joc din etapa 18. De unde echipa va merge direct la CSM Bacău pentru meciul din etapa 16, programat miercuri, 2 februarie. Primul meci acasă va fi duminică, 6 februarie, cu CSM Vaslui. Joc din etapa 17. Băimărenii sunt pe locul 5 în clasament, cu 31 de puncte.

Sportivii antrenați de Alexandru Sabou vor evolua și în optimile EHF European Cup. Fază competițională în care CS Minaur va întâlni AC PAOK Salonic (Grecia). Primul joc se va disputa în Sala polivalentă ”Lascăr Pană” în 12 februarie. Al doilea va avea loc în Salonic în 19 februarie.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Handbal – Liga Zimbrilor | Bogdan Mănescu, din vară la CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.