CS Minaur Baia Mare pune în vânzare abonamentele pentru meciurile disputate pe teren propriu ale echipelor de handbal feminin și masculin. Pot fi achiziționate începând de luni, 8 august, de la sediul clubului din cadrul Sălii Sporturilor “Lascăr Pană”, anunță oficialii clubului băimărean.

Abonamentul pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu în Liga Florilor și Cupa României în sezonul 2022/2023 de către echipa de handbal feminin este de 100 lei/sezon. Pentru aceleași competiții, prețul unui bilet va fi de 10 lei/meci.

Abonamentul pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu în Liga Zimbrilor și în Cupa României în sezonul 2022/2023 de către echipa de handbal masculin este de 100 lei/sezon. Pentru aceleași competiții, prețul unui bilet va fi de 10 lei/meci. Prețul unui bilet pentru accesul la meciurile disputate pe teren propriu în EHF European Handball League de către echipa de handbal masculin este de 20 lei/meci.

La competițiile amicale și la turneele de pregătire, accesul va fi gratuit.

”Persoanele cu dizabilități, copiii, elevii, studenții și pensionarii peste 65 de ani au acces gratuit la toate meciurile”, anunță oficialii CS Minaur.

Programul pentru achiziționarea abonamentelor este de luni până vineri, între orele 10.00 și 15.00. Plata se poate face doar numerar.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare (credit foto – Ovidiu Dragomir)

CITEȘTE ȘI:
Handbal | Memorialul ”Lascăr Pană” în 5 și 6 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.