Pe lângă cele șase jucătoare de la CS Minaur Baia Mare care fac parte din lotul lărgit al României pentru Campionatul European din decembrie, alte patru jucătoare au fost anunțate pe listele Suediei și Serbiei.

După cum v-am informat deja, Ana Maria Tănasie, Anca Polocoșer, Andreea Popa, Cristina Laslo, Sonia Seraficeanu și Oana Borș sunt cele șase jucătoare legitimate la CS Minaur Baia Mare care figurează în lotul lărgit al României pentru Campionatul European.

În perioada 3-20 decembrie este programat să aibă loc Campionatul European în Danemarca și în Norvegia. România face parte din Grupa D, alături de Norvegia, Germania și Polonia. Primele trei clasate din grupă vor merge în grupă principală II (alături de primele trei clasate din Grupa C).

Nu sunt, însă, singurele jucătoare de la echipa băimăreană care figurează în loturile lărgite pentru Campionatul European. Alte patru jucătoare sunt pe listele Suediei și Serbiei. Este vorba despre Filippa Idehn și Linn Blohm pentru Suedia, respectiv de Jovana Kovacevic și Jelena Lavko pentru Serbia.

Federația Europeană de Handbal a dat publicității loturile lărgite ale celor 16 echipe care vor participa la Campionatul European. ”Nu mai puțin de 67 din jucătoarele nominalizate evoluează în România, 66 în Liga Florilor și una în Divizia A. CSM București are 13 jucătoare în loturile lărgite, apoi vin la rând CS Minaur Baia Mare și SCM Râmnicu Vâlcea, cu câte 10 jucătoare”, precizează CS Minaur Baia Mare.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Handbal | Șase jucătoare de la CS Minaur Baia Mare, în lotul lărgit pentru Campionatul European

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.