În 6 august, echipa feminină de handbal CS Minaur ar fi trebuit să joace un meci amical în Baia Mare, în compania HC Zalău. Partida a fost anulată.

În perioada 2-6 august, lotul național de senioare al României are programate o acțiune de pregătire centralizată și testări în București. De la CS Minaur Baia Mare au fost convocate șapte fete. Este vorba despre Oana Borș, Cristina Laslo, Anca Polocoșer, Andreea Popa și Ana Maria Tănasie – pentru România A, respectiv Alexandra Severin și Eva Kerekes – pentru România B. Pentru aceeași acțiune a tricolorelor, de la HC Zalău au fost convocate patru jucătoare: Raluca Kelemen (A), Ioana Bălăceanu (B), Bianca Berbece (B) și Alexandra Dindiligan (B). Din cauza acestor absențe, după cum informează site-ul oficial al CS Minaur Baia Mare, cele două cluburi au decis anularea jocului amical din 6 august.

Meciuri de pregătire CS Minaur Baia Mare

23 iulie: Debrecen – Baia Mare 31-27
28 iulie: Bistrița – Baia Mare 23-27
29 iulie: Bistrița – Baia Mare 31-30
12-13 august: turneu de pregătire la Zalău, alături de echipa gazdă, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM Slatina
17 august: Baia Mare – Corona Brașov
20-21 august: Cupa Centenar în Oradea; participă: CS Minaur, CSM București, FTC RailCargo Hungaria, DVSC Debrecen.

În 24 august CS Minaur Baia Mare va disputa primul meci oficial al sezonului, cu CSM Slatina, în Cupa României. Dacă băimărencele vor elimina Slatina, în sferturi vor întâlni Rapid București în 25 august. Pentru 27 și 28 august este stabilit Final Four-ul Cupei României. În 4 septembrie este programată prima etapă din Liga Florilor, când CS Minaur va juca la Măgura Cisnădie.

Sursă informații și foto: CS Minaur Baia Mare (credit foto – Alex Nicodim)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.